Compania

Tipografia Kolos Group

 

Începând cu anul 2001 ne perfecţionăm în continuu din punct de vedere al serviciilor tipografice, încercând din răsputeri să aducem pe buzele clienţilor un cuvânt preţios: CALITATE. Acesta este un principiu esenţial al companiei Kolos Group, care guvernează relaţia cu clientul, relaţie bazată pe respect onestitate şi corectitudine.

Obiectul principal de activitate îl constituie serviciile şi producţia tipografică. Oferim clienţilor produse care să le extindă şi să completeze imaginea dincolo de graniţele internetului, atingând standardele de calitate europeană la costuri scăzute.
Înţelegem importanţa deciziei în alegerea tipografiei care să vă realizeze materialele tipărite şi de aceea suntem pregătiţi în permanenţă să vă satisfacem cerinţele pentru cărţi de vizită, flyere, postere, mape, broşuri, afişe, reviste, foi cu antet, calendare, agende şi nu numai.
Ne definim şi ne confundăm cu trei principii de bază:

1. CALITATEA - Serviciile de calitate se reflectă în clienţii cu care colaborăm cu succes. Prepress-ul este lucrat cu atenţie şi optimizat de fiecare dată, echipamentele folosite conferind o siguranţă mare la fidelitatate culorilor acordând atenţie deosebită fiecărei lucrări.
2. RESPONSABILITATEA - Recomandăm întotdeauna soluţia corectă, tipar offset sau tipar digital, pentru diversele lucrări solicitate de client, încercând să optimizăm cantitatea de consumabile necesară pentru a obţine raportul preţ / calitate cel mai bun..
3. PROMPTITUDINEA - Fiecare client este tratat ca fiind la fel de important, iar durata de realizare a lucrărilor nu depinde de tiraj, ci doar de complexitate. Întotdeauna ne luam o marjă de eroare pentru cele neprevăzute, astfel încât lucrarea să fie gata la timp. 
Avem o echipă de profesionişti, dinamică, pregatită, ne adaptăm la schimbări şi am înteles esenţialul: "clientul nostru stăpânul nostru".

Ghid practic in tipar

Principalele variabile in ecuaţia tiparului sunt tipul de suport şi cernelurile, această pagină prezentandu-vă cateva noţiuni de bază despre modul optim in care acestea pot fi folo ...

Suporturi tipar

Suporturile pe care se poate executa tiparul offset sunt foarte numeroare. În funcţie de specificaţiile tehnice ale fiecărui tip de hartie pot fi executate anumite feluri de tipa ...